CD-protein-B2 poster-1_cover
PULS GRADA · gastro

Uporedo sa širenjem broja lokala i osvajanjem novih lokacija širom grada, Coffee Dream proširuje i svoju ponudu napitaka. Nakon čuvenih MDL (malo drugačijih limunada) koje su i dalje savršen izbor za vrele dane, sada nam stižu proteinski šejkovi.

U skladu sa sloganom „Dopuni sebe“, ove nove kombinacije ukusa daju dnevnu dozu energije i podižu raspoloženje. U pitanju su tri sasvim nova proizvoda i to proteinski šejk, kombinacija mleka i proteina, proteinska kafa kao skladan spoj mleka, proteina i nes kafe, te voćni proteinski šejk gde se uz mleko i protein dodaje voće po želji (malina, kupina, borovnica, banana, višnja ili jagoda). Upravo smo se u verziji sa proteinom čokoladnog ukusa i bananom ubedljivo uverili u kvalitet ovih napitaka, baziranih na proteinima vrhunskog kvaliteta, sa ukusom vanile ili čokolade.

Kao i sve iz ovdašnje raskošne ponude, tako su i novi napici dostupni i u verziji „za poneti“, a ljubazno osoblje, udobne letnje bašte i brzi wi-fi samo su još neki od razloga da novu ponudu probate u nekoj od Coffee Dream kafeterija.

Srpska kuća piva Srpska kuća piva pagecover Zdravi deserti nikada nisu izgledali ukusnije pagecover 6 letnjih salata za vrele junske dane steak-978654_960_720_cover Kako napraviti savršen biftek u 6 jednostavnih koraka · · ·