Coffee Dream
PULS GRADA · gastro

Kreativan i dinamičan od samih početaka pa sve do danas, Coffee Dream kraj zime i početak proleća dočekuje sa nekoliko interesantnih noviteta u ponudi, kao i sa novom kafeterijom u svom impozantnom lancu.

Novo u ponudi je atraktivno kombinovanje ukusa u formi latte machiato kafe koja se služe tri standardne veličine (mala, srednja, velika) uz širok spektar ukusa. Pažnju posebno privlače lucidne varijacije kakve su winter spice, brownies, donut/krofna, pop corn/kokice, te neobični slani karamel, a u ponudi su i ostali „klasični“ ukusi (lešnik, kokos, vanila, badem, čili, karamela, choco cookie).

Takođe, kao uzbudljiv novitet na meniju Coffee Dreama pojavila se kuvana sangrija u dve verzije, bela i crvena, a koja stiže ili u efektnim bokalima od pola litre sa puno voća ili u manjoj opciji u čaši od 0,25l. Sve ovo možete otkriti i na sasvim novoj lokaciji na Senjaku, gde je Coffee Dream otvorio novu kafeteriju na početku ulice Andre Nikolića, u epicentru zbivanja u ovom delu grada. Ljubazno osoblje i brza usluga, wi-fi i dostupnost cele ponude u opciji „za poneti“ se podrazumevaju, a kvalitet i širina ponude dokaz su kako se i koliko misli na svaki detalj kafeno-čokoladnih snova u ovim kafeterijama, na svim lokacijama.

pagepicacover 42nd street: Parče njujorškog gastro šmeka na beogradskom asfaltu cover 10 najčudnijih voćki na svetu 12 Crofnas: Sve krofne sveta u Beogradu Koogls 01-cover Home Made Company: Koogls – Slatka loptasta zadovoljstva! · · · · · ·