Coffee Room Home Made
PULS GRADA · gastro

Coffee Room („kod Palasa“) za dve i po godine, koliko postoji, izrastao je u omiljenu lokaciju za druženje, kraće poslovne sastanke, lagani slani obrok (sendviče i salate), ali u prvom redu za uživanje u sjajnoj kafi i Home Made kolačima i sladoledu.

Pozicija u neposrednoj blizini mirnog parka, dovoljno blizu strogog centra grada, a opet izmeštena od buke i vreve, Coffee Room pozicionira kao sjajnu lokaciju i za brojne turiste koji borave u Beogradu.

Važan pečat Coffee Room-u daje bogata ponuda kolača i sladoleda koje proizvodi Home Made Company i taj deo asortimana je nešto po čemu je ovo mesto prepoznatljivo. Posetioci mogu uživati i u fenomenalnim macaronsima koji se proizvode po originalnim francuskim recepturama, kao i kupiti brojne slatke poklon proizvode „za poneti“, ukusne i lepo dekorisane, u luksuznom pakovanju.

cover 5 koktela I deo 5 koktela inspirisanih poznatim ženama (I deo) Restoran Prime Prime: Uživajte u restoranu hotela Crowne Plaza Beograd cover 10 popularnih zabluda o hrani 18300033_367291407000163_1052894142939529216_n_cover Vazdušasta jaja su novi hit doručak na Instagramu · · · · ·