Beba jede kašicu
U VAZDUHU · nagradne igre

Kažu da se navike stiču od malena, navike svih vrsta, pa i one u ishrani. Dok hrane svoje mališane, mame kao papagaji ponavljaju: to je zdravo, ima puno vitamina, minerala i vlakana. Ne znaju mališani još ni šta su vitamini, ni šta vlakna, niti šta su minerali, ali važno je da na kraju svi pamte ukuse iz detinjstva.

Važan momenat je kažu iskusne mame da deca prihvate različite ukuse. Taj period nosi i najveća iskušenja, spremanje, kuvanje, hranjenje mališana, čuveno simuliranje sletanja aviona u garažu. Ta mala vrata od garaže pred nečim se lako otvore, pred nečim teže. Sećamo se da smo uvek otvarali ta vratašca pred Čokolinom.

 

Lino medvedić je generacijama i dalje zaštitni znak, Čokolina ali i omiljena hrana za celu porodicu. Ova kaša od žitarica sa ukusom čokolade u kombinaciji sa 2 dl mleka trenutno se pretvara u hranljiv i ukusan obrok.

Kašica je obogaćena sa čak 7 vitamina (B1, B2, B6, C, E, niacin i folna kiselina), što je čine energetski uravnoteženim obrokom idealnim za decu u razvoju. Iako prvenstveno stvorena za decu, ovu kašicu od žitarica odrasli nikada nisu prerasli.

Pored besprekorne zdravstvene ispravnosti, hranljivosti i kvaliteta sirovina, kao i odnosa funkcionalne i nutritivne vrednosti proizvoda, isti nivo kvaliteta se primenjuje kada se govori o okolini, tehnološkoj opremi, procesu proizvodnje, proces pakovanja.

Čokolino po mišljenju nutricionista i pedijatara, predstavlja odličan izbor za večeru, doručak ili užinu mališana i pravi je izvor energije i zadovoljstva.

Ono što je interesantna pojava kada su Čokolino kaše u pitanju, je da roditeli umeju da nesvesno naprave više ove kaše od neophodne za obrok mališana, a posle ono što preostane u slast „da se ne baci“ pojedu.

Podravka i City Magazine nagradite tri čitaoca našeg sajta lepim Lino paketićima. Da biste ušli u konkurenciju za ovu nagradu, u komentarima na ovu vest na našoj FB stranici napišite koji vam je omiljeni ukus iz detinjstva.

Josh! mini đevrek Nagradna igra: Stigla Josh Mini Đevrek grickalica! Poklon Henkela Henkel: Osvojite poklon pakete Planet & Fitness Gym Dobro došli u najveći fitnes centar u Srbiji Doncafe letnji ukusi Ukusne ledene kafe za dugo toplo leto! · ·