Collonil-Carbon-Range-Full
U VAZDUHU · promo

Collonil brend je u Srbiji prisutan oko godinu dana, a potrošači ga mogu probati u poznatim prodavnicama Botticelli, Via Spiga, Nursace-Africa, Labrador, BN Boss, Office Shoes…

Collonil nudi više linija proizvoda u okviru kojih su proizvodi namenjeni za čiščenje, negu i zaštitu kože i obuće.

Linije koje su u ponudi su Collonil Classic Line koja se prodaje u shoe shop-ovima, linija Market Line, koja je namenja marketima i lancima drogerija, linija Carbon Line koja je namenjana za sportsku obuću, linija Auto Line, prvenstveno namenjena za održavanje automobila i aviona. Pored ovoga u ponudi su i različite vrste uložaka, kao i pertle i držači za čizme.

Nike kompanija je prepoznala kvalitet Collonil brenda, pogotovo za održavanje mrežastih materijala od kog se prave patike najnovije generacije, a koji je potrošačima bio težak za održavanje. Pri istraživanju različitih brendova za održavanje, Nike je uvideo da Collonil savršeno čisti i održava njihove patike i tako je došlo do saradnje ova dva izuzetna brenda. Linija Carbon je ona koju kompanija Nike posebno preporučuje.

Collonil je nemački brend sa tradicijom dugom preko 100 godina. Akcenat je na visokom kvalitetu njihovih proizvoda, kao i na inovacijama. Jedna od poslednjih je linija sa Carbonom, zahvaljujući kojoj je Collonil jedini proizvod na svetu za negu i čišćenje obuće sa ovim pojačanjem efikasnosti.


SRB-19-1040x500-FCO Fashion Company: Sezonsko sniženje do 50% Sa dodele nagrada u organizaciji portala Kongresni turizam Grand Hotel & Spa Kopaonik – najbolji „Out of the city conference hotel” Plazma KIDS Plazma KIDS u kreativnom i zabavnom pakovanju naslovna Otvorena fabrika dečje hrane u Dobanovcima · · · · ·