Kolaž cipele viksa
U VAZDUHU · promo

Collonil je nemački brend namenjen za čišćenje, zaštitu i negu obuće i proizvoda od kože. Tradicija duga 109 godina, dovela je Collonil među vodeće proizvođače na svetu, što potvrđuje prisustvo na svim kontinentima u 93 zemlje. Pravilno održavanje i nega Collonil proizvodima produžava vek, daje sjaj i obuću čini prijatnom za nošenje.

Širok asortiman Collonil proizvoda obuhvata i liniju kozmetike za automobile, program namenjen za teretane i široku ponudu uložaka za sve vrste obuće. Praćenje potreba potrošača postao je zaštitni znak Collonila, što se ogleda u inovativnom pristupu a kao rezultat nastaju novi proizvodi osmišljeni i usavršeni u istraživačkom centru proizvodnog kompleksa. Posebno se ističe sportska linija kozmetike, rađena u saradnji sa brendom NIKE, pod imenom CARBON LINE, koja obuhvata kompletan tretman svih tipova sportskih patika. Predstavljamo vam najpopularnije Collonil proizvode:

NUBUK + VELOURS – vodootporni sprej za kožu

Odstranjuje vodu, osvežava boje i neguje antilop. Dugotrajna zaštita od vode i prljavštine. Održava vlakna,  čuva kožu i čini je glatkom.

VARIO – vodootporni sprej za više vrsta materijala

U pitanju je sprej koji se koristi za sve kombinacije materijala: kože, sintetike ili krzna. Štiti od prljavštine i vlage i osvežava boju.

SHOE CREAM TUBE – krema koja neguje obuću

U pitanju je optimalna nega za sve glatke kože. Intezivno osvežava boje a koža je istovremeno obogaćena hranljivim materijama. Formula sa visokotehnološkim nano efektom obezbeđuje optimalnu vodootpornost i zaštitu kože.

MOBIL – za brzi sjaj

Praktično brisanje obuće pomoću sunđera. Koža će odmah sijati, bez potrebe za poliranjem.

lisca naslovna Užitak u luksuzu uz Lisca Selection Mastercard i Banca Intesa Putujte u „Disneyland Paris“ sa Banca Intesa i Mastercard Picture3 Atlantic Grupa najbolji Poslodavac Partner na srpskom tržištu IMG_20180927_110314 Održan prvi javni FinPis čas u OŠ „Drinka Pavlović” u Beogradu · · · ·