Color Running-cover
PULS GRADA · sport&rekreacija

Veseli i obojeni najšarenijim bojama trku završilo više od 800 malih i velikih trkača, kao i nekoliko desetina kuca i maca.
Jedna od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla održana je treću godinu zaredom na Dorćolu pod nazivom Color RUNNING powered by Tikkurila.

Deca uzrasta od šest do deset godina započela su, u čistoj color RUNNING beloj majici, najšareniju urbanu trku dužine pet stotina metara dok su odrasli trkači trčali pet kilometara. Na stazi su mnogobrojni volonteri posipali najveselijim bojama učesnike trke. Obojeni od glave do pete veliki i mali trkači koji su uspešno završili trku dobili su medalju, a zlatni sponzor trke kompanija Tikkurila nagradila je osim pobednika u svima kategorijama po prvi put i najmlađeg, najstarijeg i najveselijeg takmičara.

Uz muziku, mnogo osmeha i radosti trkači su još dugo nakon trke ostali zabavljajući se u okviru brojnih nagradnih i zabavnih aktivnosti za decu i odrasle, koje je pripremila kompanija Tikkurila, kao što su Disco box, Magnetic zid, Liitu zid, Kolačići sudbine i druge.

Najmlađi posetioci pokazali su svoju kreativnost i ostavili crteže i poruke na Tikkurila Liitu zidu. Liitu boja dostupna je u preko 2.500 nijansi, koje se toniraju prema Symphony ton karti i pogodna je za upotrebu na zidnim površinama, dečijim sobama, vratima, barovima i tablama. Krede prianjaju na površinu dobro ostavljajući trag na Liitu boji, koji veoma lako može da se izbriše bez ostavljanja tragova.


Nike Belgrade 10K trka oborila rekord Najveća Nike Belgrade 10K trka do sada workout-alcoholcover Preskočite pivo posle treninga Nike Belgrade 10K Belgrade 10K trka: 12 hiljada trkača trčaće trasu od deset kilometara 20. Rolerijada "Plus" 20. Beogradska rolerijada Plus! · · ·