concho naslovna
PULS GRADA · sport&rekreacija

Rančevi i torbice neophodni su svima koji tokom leta provode dosta vremena na otvorenom ili putuju, a još je bolje kada u takvim prilikama imate kraj sebe pravi pravcati ručno rađeni unikat! Iza brenda Concho Sewing stoji Zaječarac Ivan Dišković, svestrani avanturista. Do sada su njegovi rančevi, torbice i odeća stigli čak do Amerike, Španije, Kine, Turske i Katara, a ono što ovaj brend posebno izdvaja jeste činjenica da je svaki predmet unikatan i ručno napravljen po porudžbini.

Brend je inspirisan taktičkom opremom za vojsku a nastao je kao amalgam Ivanove ljubavi prema dizajnu, avanturi i borilačkim veštinama. On je godinama sam pravio kostime za Noć veštica, a potom je, uz dozu kreativnosti i hrabrosti, odlučio da napravi poseban brend. Šivenje smatra samo jednim od starih zanata koji omogućava slobodu umetničkog izraza, a ujedno zahteva majstorstvo u ovladavanju. To je veština u kojoj se gube sve polne granice i cene se tehnika i kvalitet.

Vrlo je zanimljivo da je brend ne samo namenjen zaljubljenicima u prirodu i avanturu, već je i nastao kao posledica čestih odlazaka u prirodu. Ivan je strastveni planinar i slobodni penjač koji sam testira svoje proizvode. U ovom slučaju, svaka nova avantura služi da ga inspiriše za pravljenje nekog zanimljivog,a  korisnog predmeta koji još ne postoji. To je ujedno i idealna perspektiva iz prve ruke, koja je apsolutno nezamenljiva kod ovakvih proizvoda.

Unikatni, ručno pravljeni proizvodi za avanturisteOtvori galeriju

Kako je tehnika šivenja nešto što zahteva rad i trud, dobro je imati uputstva ili uzore. U svojoj potrazi za online upustvima, Ivan je došao na ideju da i sam počne da pravi video snimke koji bi objašnjavali određene delove procesa šivenja. Redovno ih objavljuje na svom YouTube kanalu na engleskom, u želji da pomogne onima koji su se upustili u istu životnu avanturu, baš kao i on.

aquaski.rs City letnja preporuka #12: Skijanje na vodi kajak avanture 2 Beogradske kajak avanture 2012.-Akcija-Vezbajte-jogu-sa-nama-Joga-savez-Srbije City letnja preporuka #6: Joga park na Adi rvacice naslovna Kako izgleda žensko rvanje u Japanu · · · ·