Converse rubber nove patike
U VAZDUHU · trend

Ove jeseni, Converse ponovo predstavlja jedan od svojih omiljenih proizvoda – gumenu čizmu – Chuck Taylor All Star Chelsee Rubber. Za razliku od prethodnih modela, Chelsee čizma savršeno kombinuje moderan dizajn sa materijalima karakterističnim za pravu kišnu obuću u kojoj ćete jednostano uživati po mokrom vremenu.

Chelsee Rubber ženske čizme imaju postavljeni jezik i obložene su rip platnom sa jedinstvenim providnim gumenim materijalom koji omogućava vodootpornost čizama.

Pored toga, dodata je gumena obloga sa spoljne strane đona koja doprinosi trajnosti, stabilnosti i sprečava klizanje. Na kraju dodat je i jezičak iza pete za olakšano obuvanje i skidanje, što sve čini žensku čizmu savršenu za zaštitu od loših vremenskih uslova ove jeseni.

Ostanite suvi u svim vremenskim uslovima. Uživajte u toploti i udobnosti.

Converse Chuck Taylor All Star Chelsee Rubber - zima može i da dođe! Otvori galeriju
cover 2u1: Odevni komadi koji se mogu nositi na kraju leta ili čitave jesen H&M: Nova kolekcija za sezonu jesen 2016. H&M: Nova kolekcija za sezonu jesen 2016. ku Inspiraciju za jesenju modnu kombinaciju nađite na ulicama Stokholma hu Trendovi za jesen/zimu 2016. su pred nama ·