Chuck Tylor All Star II Futura
U VAZDUHU · promo

Kompanija Converse i poznati street art umetnik Futura, ponovo su udružili kreativne snage i početkom ove godine predstavili novu Chuck Tylor All Star II Futura kolekciju.

Za slučaj da se ovih dana razmišljate koje biste patike mogli da kupite, i sa njima krenete u najpre prolećnu, a potom festivalsku letnju, pa onda možda i neku morsku avanturu, mi vam preporučujemo baš ove – Chuck Tylor All Star II Futura!

Futura je pionir američke street art scene iz ranih sedamdesetih i jedan je od glavnih krivaca za prve umetničke grafite u njujorškom metrou.

Ovaj slavni umetnik poznat je po svojoj spektakularnoj saradnji sa pankerskim bendom The Clash, kada je na njihovoj britanskoj turneji osamdesetih, uživo na svirkama iscrtavao pozadinu bine.

Patike su dostupne i u Srbiji i mogu se kupiti u svim Converse radnjama.

Huawei promocija novog telefona Premijera novog Huawei pametnog telefona: Beograd iz #P9 perspektive Soba kao performans prostor Otvaranje projekta „THE ROOM“ – soba kao performans prostor Budi kao Tesla Počeo nacionalni konkurs „Budi kao Tesla“ Samsung AddWash Samsung AddWash – mašine za lakšu svakodnevicu · · · · ·