Miley Cyrus
PULS GRADA · shopping

Converse i Miley Cyrus treći put se udružuju u želji da ojačaju žensku snagu, osećaj nezavisnosti i samopouzdanja i predstavljaju novu kolekciju patika i garderobe!

Kako se priprema za izdavanje svog predstojećeg singla „Nothing Breaks Like A Heart“, Miley ovom kolekcijom želi da predstavi svoju džender evoluciju – oslanjajući se na podršku svojih vernih fanova, koji su je sve vreme pratili. Ovog puta, u nešto provokativnijem izdanju.

Na kraju krajeva, Miley nam stalno šalje poruku da je želja za društvenim uklapanjem precenjena. Podsećajući nas na smeo i izražen karakter sa kojim nas je upoznala kroz album Bangerz, ova kolekcija je potpuno sačinjena od baršunastih materijala: pliš, šljokice i naravno, starke s platformom.

Miley Cyrus i ConverseOtvori galeriju

Chuck Tailor All Star Lift i platforme su postali potpis Converse X Miley Cyrus kolekcija, podižući klasični oblik i koristeći EVA penu. U ovoj, najnovijoj kolekciji, patike su napravljene od kombinacije vinila i pliša u plavoj, pink, bordo, crnoj i beloj boji, nudeći više šarenih i smelih kombinacija za praznični izgled. Converse print zvezdica nalazi se na obodu đona.


Life malina Nectar Life Selection čuva ariljsku malinu levis-fit-guide-84472-1519338551629-image.700x0c Provereni trik: Kako da kupite savršene farmerke bez probe hbz-gift-guide-1539878974 Idealni praznični pokloni za dame od stila FOREO uređaji sniženi Kako da kupite sve što vam treba u ludoj šoping nedelji? · · · ·