Miley Cyrus
PULS GRADA · shopping

Converse i Miley Cyrus konačno su se udružili i ostvarili saradnju u kolekciji koju karakteriše kombinacija šljokica i dezena marama, tačnije ‘’bandana’’. Majlin životni stil savršeno se poklapa sa Converse ‘’street’’ kulturom i porukom da je namenjen svima i da se nosi uz sve.

Converse x Miley Cyrus kolekcija je poziv fanovima, svih polova, uzrasta, seksualnih orijentacija, etničkih grupa, oblika i veličina da proslave svoju individualnost. Ova mix and match kombinacija daje svima mogućnost da upare proizvode uz lični, jedinstveni stil.

Converse pozdravlja Majlin slobodan duh i insistiranje na individualnosti i mogućnosti za samoizražavanjem. Tako upravo nastaje spoj kantri i pank rok stila koji karakteriše kolekciju. Plitki i duboki modeli patika dostupni su u ukupno osam različitih modela, a tu su i trenerke, crop topovi, majice, tunike. Kolekcija je ekskluzivno dostupna u Converse šopovima u Ušće SC i Knez Mihailovoj, kao i u Buzz Delta City i N Selection u Knez Mihailovoj, u Beogradu.

Converse x Miley Cyrus kolekcijaOtvori galeriju

Miley o kolekciji:
Šta tebi ova kolekcija predstavlja?

Ova kolekcija je značajna jer odražava sve moje stilove. Jednostavno, to sam ja. Odgovara mi kao izvođaču, ali i za moj svakodnevni stil. Iako me niko nikada ne vidi kod kuće, to su zapravo stvari koje nosim u svom stvarnom životu. Platforme su odlične za nastupe, dok su ravni modeli odlični za svaki dan. Zato je garderoba sjajna i zabavna! Ali tu su i biciklističke, koje su udobne i namenjene samo za izležavanje. To je lajfstajl kolekcija.

Kako se osnaživanje samoizražavanja naglašava u ovoj kolekciji?
Tu su patike za svaku osobu i bilo koji stil. Namenski sam ovu kolekciju i kreirala da bude inkluzivna. Namenjena svima, niko nije izostavljen. Svako može da se izrazi i pronađe odgovarajuće patike ili garderobu.

Converse nema granicaOtvori galeriju

Zašto Converse – šta tebi ovaj brend predstavlja?

Converse nema granica. Converse stil predstavlja sve od pank rokera do prve dame! Izvanredan je. Uvek sam se poistovećivala sa Converseom jer brend podržava i toliko različitih kultura i načina života. I oni su pristupačni. Ne postoji klasna diferencijacija za Converse!

S&G Ceger A4 _ city copy Retro je u modi: Cegeri u Shop&Go prodavnicama 2018. Palm Springs UGG UGG Collective predstavlja proleće/leto 2018. Nine West - Beosport Nine West: Najnovija kolekcija obuće i aksesoara u prodaji TC Stadion Šoping centar Stadion slavi 5. rođendan! · · · · ·