Brock
U VAZDUHU · urban flash

Iako je bilo mnogo pokušaja da se svi likovi iz ove čuvene animirane serije smeste u jednu imitaciju, komičar Brock Baker upravo je u tome uspeo u svom urnebesnom petominutnom videu.

Samoproklamovani Čovek sa bezbroj glasova (engl. Man of a Kajillion Voices), Baker je otišao dalje od svih dosadašnjih imitacija sa čak 33 oponašanja u roku od samo pet minuta. Bilo da je u pitanju Homer, Klovn Krasti ili Mardž, Bakerova gluma je dovoljno uverljiva da nećete ni u jednom trenutku imati sumnju o kom liku se radi. Osim što su ove imitacije veoma duhovite, komičar se služi glasovima iz Simpsonovih i da bude autoironičan, te konstantno dovodi u pitanje da li je to što je napravio dovoljno smešno. Čak i ako niste veliki ljubitelj ove serije, kratak video koji možete pogledati ispod sigurno će vas zabaviti.

Belgrade Alternative Fashion Week Konkurs Belgrade Alternative Fashion Event Luis Kerol - Alisa u zemlji čuda Bajkoviti obroci inspirisani poznatim književnim delima Memorijalni centar Memorijalni centar u Norveškoj: rupa koju nije moguće popuniti Deca reaguju na telefon sa brojčanikom Kako deca reaguju na telefon sa brojčanikom? · · · · · · ·