black_sisu_1_cover
PULS GRADA · enterijer/arhitektura

Kompanija Gudmark Group sa ponosom predstavlja Tikkurila Black boju za unutrašnje zidove koja omogućava da napravite posebnu atmosferu u svom domu.

Tikkurilina nova i smela Black boja vam omogućava da u svoj dom unesete novu dubinu i modernu, prigušenu atmosferu. Lako možete dobiti predivan, gladak i savršen crni zid.

Black boja stvara moćnu i kompletnu pozadinu, izuzetno ističe detalje enterijera i kod kuće i na javnim mestima. Koristite polumat Black boju za zidove kako biste napravili savršen kontrast u odnosu na nameštaj i enterijer. Tikkurila Black boja se veoma lako održava i ne ostavlja tragove prstiju. Kako crna boja zatamnjuje prostor, potrebno ju je ublažavati s drugim bojama, stoga svakako nije preporučljiva kao dominantna boja, ali u većini prostorija može poslužiti za upečatljive detalje.

Ukoliko imate dilemu u vezi sa izborom Tikkurila proizvoda, besplatnu stručnu pomoć možete dobiti u Tikkurila Color Studiju u Beogradu.

DIY-Hat-Rack-18-778x542@2x Uradi sam: Moderan držač za šešire Naslovna fotografija - centralno stepenište u Palati Srbija (foto Sanja Veljković) Palata Srbija: 10 činjenica o sjajnom primeru jugoslovenske arhitekture Quick-Structural-Planters-5-778x542@2x Za 1 minut do nesvakidašnje saksije za cveće 08-ANTIC-25maj-detalj 13. Beogradska Internacionalna Nedelja Arhitekture – BINA ·