photo-1498429152472-9a433d9ddf3b
U VAZDUHU · urban flash

Novo istraživanje je otkrilo da izbor vina zapravo mnogo govori o vašoj ličnosti.

Ako volite seriju Game of Thrones, smatrate sebe introvertnim i uživate u putovanjima, rezultati su pokazali da je veća verovatnoća da ćete biti ljubitelj crnog vina.

Istraživanje sprovedeno pre Nacionalnog dana vina 25. maja, obuhvatalo je 2000 Amerikanaca (starosti preko 21 godine) i ispitalo je razlike u osobinama ličnosti među onima koji piju crno ili belo vino.

Pokazalo se da je verovatnije da su ljubitelji belog vina noćne osobe i ekstrovertne, kao i to da više vole pank muziku.

Rezultati su pokazali i to da su ljubitelji belog vina takođe identifikovani kao znatiželjni, sarkastični i perfekcionisti.

S druge strane, oni koji piju crno vino su identifikovani kao avanturisti, skromni i organizovani.

Pored sagledavanja razlika u ličnosti, istraživanje je takođe ispitivalo i znanje ispitanika u pogledu poznavanja vina, načina njegove degustacije i specifičnih sorti.

Otkrili su da su ljubitelji crnih vina bolji poznavaoci tog pića – znaju kako da pravilno drže čašu vina, znaju šta su „tanini“ i koliko dugo treba vinu da oksidira.

Prosečan ispitanik pije četiri čaše vina nedeljno, a omiljeno mesto za konzumaciju – bez obzira na preferenciju vina – je kod kuće.

hands-2069864_1920 Brak je ključni faktor za pronalaženje sreće? naslovna Život u strahu ili život bez prepreka? Slepe osobe su izabrale pjimage (39) Ove 4 navike od vas mogu napraviti milionera ex-tattoo-cover-ups-87-5cda65516cea4__700_cover Kako sve ljudi modifikuju tetovaže bivših partnera · · ·