fasada
PULS GRADA · aktuelno

Kulturna organizacija „Mikser“ iz Beograda pokreće međunarodnu crowdfunding kampanju za završetak radova na rekonstrukciji napuštene fabrike u industrijskom kompleksu „Vaso Miskin Crni“ u Pofalićima u budući regionalni centar Mikser House u Sarajevu, čije je svečano otvaranje zakazano za 8. septembar.

Mikser organizacija je do sada prikupila tri četvrtine neophodnih sredstava, iz sopstvenih izvora i uz pomoć komercijalnih partnera, fondacija, privatnih donatora i prijatelja projekta. Preostalih 25 % ili 75.000 evra, pokušaće  da obezbedi solidarnim finansiranjem građana, zainteresovanih  kolektiva, budućih posetilaca Mikser kuće, ali i pojedinaca  širom sveta koji dele uverenja da je inicijativa koja afirmiše lokalne talente i model kulturne reintegracije regiona pravi put za repozicioniranje Balkana.

Svi detalji oko načina na koji zainteresovani pojedinci i kolektivi mogu pomoći završetak radova na rekonstrukciji bivše fabrike u kulturni centar Mikser House u Sarajevu, nalaze se na OVOM LINKU.

Equilibrio_cover City letnja preporuka #10: Kursevi u pola cene u školi stranih jezika EQUILIBRIO Nasilje nad ženama - singerija medija i zločina Nasilje nad ženama: Sinergija medija i zločina Svetski dan sladoleda Jeste li spremni za proslavu Svetskog dana sladoleda? cover 5 novih serija koje željno iščekujemo ·