Loreal karmin
PULS GRADA · lepota

Klasični crveni karmin nikada nije pogrešan izbor. Lako ćeš ga uklopiti uz svaki outfit i uz svaku priliku. Jedino što može da se desi, jeste da odabereš pogrešnu nijansu i ne postigneš efekat koji si želela. Da do toga ne bi došlo obrati pažnju na sledeće savete i smernice koje će ti pomoći u odabiru.

Kada se nađeš ispred prepunih rafova raznovrsnih kozmetičkih proizvoda, verovatno ti je teško u početku i locirati ono što ti treba, a još gora situacija je ako nađeš to što si tražila, ali ne koristiš testere za proizvode na pravi način. Što se tiče testiranja karmina, najbolje je da naneseš ruž odnosno da isprobavaš boje na jagodicama prstiju. Tamo će se najbolje oslikati boja.

Biraj nijansu karmina u odnosu na boju svoje kose

Crveni karmin za plavuše

Ako je tvoja boja kose plava onda ti predlažemo da razmatraš neke življe i toplije nijanse crvene boje. Naročito dobro plavušama odgovaraju narandžasto-crvene nijanse, vatreno crvene i koralne boje.

Crveni karmin za brinete

Ukoliko imaš smeđu boju kose najbolje će ti stajati hladniji tonovi tamne crvene boje, što znači da imaš slobodu da biraš između burgundy boje ili boje crvenog vina, braon-crvene nijanse, ljubičasto-crvene nijanse. Mat varijante ovih nijansi uvek su u trendu, tako da ukoliko do sada nisi, usudi se da ih isprobaš.

Crveni karmin za crnokose

Crnokosama najbolje pristaju sve boje koje su između crvene i pink, tačnije najbitnije je da baza karmina bude Isto roze boje. Preporučujemo ti neku hladniji ton, stajaće ti bolje od svetlijih tonova.

Crveni karmin za riđokose

Ne obraćajte pažnju na predrasude da crvenokose devojke ne treba da nose crvene karmine. Čak naprotiv, on ide savršeno uz vatrenu crvenu boju kose. Preporučujemo ti da radije odabereš neke toplije, svetlije nijanse crvene.

Crveni karmin na tankim usnama – što da ne!

Ako spadaš u one koje nisu nadarene punim usnama i zbog toga si do sada izbegavala crvene karmine, znaj da si grešila. Tanke usne nisu razlog da izbegavaš crvenu boju. Jedino je bItno da biraš samo svetlije nijanse.


page-cover-crystal-derma Personalizovana kozmetika – šta je to? home-1542728639 7 trikova koji će sačuvati vašu frizuru po lošem vremenu kbeauty Rešite se podočnjaka uz pomoć K-Beauty antirid krema Loreal i Nova godina Proizvodi koje ne smeš izostaviti u kreiranju novogodišnjeg look-a! · ·