oskar
PULS GRADA · aktuelno

Dočekasmo i 89. američku filmsku nagradu Oskara. Bilo je tu iznenađenja, loše režiranih grešaka, očekivanih pobednika, kao i svake godine, inače. I sad će još nekoliko dana da se piše o nagradama, a onda će se ljudi fokusirati na filmove, konačno nešto dobro. Oni koje zanimaju samo zlato i priznanja moraće da čekaju sledećeg Oskara.

Sreća zaista brzo padne u zaborav, ali nepravda i haljine sa dodele Oskara nikada ne bivaju zaboravljene. Zato mi sa nestrpljenjem očekujemo da vidimo u kakvim su to toaletama najbolji od najboljih šetali oskarovskim crvenim tepihom. Ko je to prevazišao naša očekivanja, ko je promašio temu, ko je bio sjajno obučen? Koji kreator je za koju glumicu dizajnirao? Neke ćemo pamtiti jer su bili sjajni, druge jer su se potpuno izblamirali. Kako su se to zvezde obukle ove godine, proverite u našoj galeriji.

NAOMIE HARRISOtvori galeriju
ikea Ikea predstavila kuhinju napravljenu od recikliranih plastičnih flaša nasa NASA je otkrila 7 planeta van Sunčevog sistema koje su slične Zemlji coverbec Ovako Beč ostaje jedan od najčistijih gradova na svetu glumci Poznati glumci koji nikada nisu bili nominovani za Oskara · · ·