Portreti nasmejanih lica
fotografija

Već zasigurno znate za onu misao – osmeh ništa ne košta ali nekome može da ulepša dan. Neverovatnu moć sreće je na svojoj koži osetio i Jay Weinstein, kada se našao u Indiji gde je fotografisao različite prizore iz svakodnevice, no, sve dok jednog dana jedan čovek nije prišao i rekao – slikaj me, stvari su išle svojim uobičajenim tokom.

Jay je ozbiljno lice svog nepoznatog modela pokušao da odobrovolji uz tipičnu fotografsku reč: „Osmeh“ a rezultati su otvorili čitavo novo polje za istraživanje onoga što bi se moglo nazvati foto portretom. Tako je nastao ovaj zanimljiv projekat, o kojem se naravno detaljnije možete upoznati i ovde.

Čitava serija fotografija zato je jednostavno nazvana So I asked them to smile a Jay Weinstein je na jednostavan način ukazao na čudesnu moć sreće. U našoj galeriji možete da vidite od čega se sastoji njegova serija fotografija, a naravno, kao što već možete da očekujete, vaše će se usne potpuno prirodno razvući u smeh. Drugačije reakcije, verujte, nisu moguće!

Čudesna moć osmehaOtvori galeriju
bebe Umesto slatkih beba dobili su fotografije smešnih beba boris Neobične fotografije Borisa Džonsona džim Do sada neobjavljene fotografije Džima Morisona sama Šta se desi kad žena sama ode na medeni mesec ·