Tetovaže od kane
KULTURA · art

Ovog leta ste možda nosile privremene tetovaže boje zlata, srebra i bakra jer se one sjajno slažu s preplanulim tenom, međutim sa dolaskom hladnih zimskih dana tamnoputost je izbledela baš kao i vaša tetovaža. Nedavno smo imali priliku da na internetu otkrijemo sasvim novu senzaciju za sve devojke koje vole da svoje telo ukrašavaju, ali samo privremeno. A pokazaćemo vam kako da i sami napravite neku od ovih sjajnih kana tetovaža, koje liče na čipku.

Prekrasne bele tetovaže ovih dana popunjavaju Instagram profile, i nismo sigurni da li zato što je u pitanju novotarija, ili zato što će uskoro sneg, pa nas sve belo seća na pahulje koje iščekujemo, tek, ove nežne privremene tetovaže pravo su otkriće u svetu lepote. Kana se na ovim prostorima koristi već dosta dugo, uglavnom za farbanje kose. Pogledajte šta vam je potrebno da napravite belu kanu za oslikavanje tela:

Postoje, naravno i tetovaže od kane koje su izuzetno popularne leti, ali koje do sada nikada nisu bile ovako bele i ovoliko nežne, baš kao da na svom telu nosite najfiniju čipku. Ukrašavanje tela ne mora biti zauvek, makar ne sada, kad postoje rešenja koja će vas usrećiti, a koja izgledaju jednako dobro kao i trajne tetovaže. Ako ste nesigurne, volite da eksperimentišete ili još uvek niste pronašle simbol koji je idealan za vaše telo uvek je bolje biti makar malo oprezan, i probati najpre stvari koje vam se dopadaju i koje vas čine srećnim.

Tetovaže od bele kaneOtvori galeriju
Dan umetnosti u instituciji "Đuro Salaj" Dan umetnosti u instituciji „Đuro Salaj“ Umetnost i religija Umetnost izaziva religiju na dvoboj Slikanje na stablu Realistične slike na isečenim deblima Biljana Cincarević Izlozba „BACK TO BASICS“ Biljane Cincarevic · · ·