dt
U VAZDUHU · urban flash

Koliko puta vam se desilo da vam se neko sviđa, čak se super muvate, strepite od fizičkog kontakta i onda kada se on konačno desi bude ćorak. Bukvalno, ponašanje u krevetu ili neponašanje se ne uči ni u jednoj školi, pa ni onoj životnoj. Nekad nešto klikne, nekada i ne. Ali da li možemo i kako da procenimo hoće li nam partner/ka odgovarati?

Svi smo imali ta iskustva prepuna razočaranja. Kako to da nismo kliknuli sa nekim! Ali sve je bilo vrcavo i prepuno strasti dok nije došao trenutak fizičkog prepuštanja. Pošto ne želimo više da se razočaravamo, odlučili smo da napravimo listu stvari koje bi pokazale da ćemo sa nekim doživeti vatromet i u postelji. Napomena: ovo je pomalo drugačija  lista, pokušavamo da se našalimo sa sopstvenim lošim iskustvima.
1. Ako vam se sviđaju isti gifovi, na dobrom ste putu slaganja u krevetu.
giphy (1)
Ako se uopšte smejete na iste stvari to je dobar znak. Smisao za humor vam se podudara, a humor je jedna od najbitnijih osobina svakog čoveka. I onaj ko je zabavan je više seksi. A realno, ako performans pod čaršavima bude loš, ovo je znak da ćete se možda zajedno smejati tome.

2. Neko ko ne osuđuje vaš muzički ukus. Realno, nismo više u osnovnoj školi, pa da se delimo po muzičkim timovima. A ljudi vole da se tripuju kako muzički ukus nešto znači i da to nešto govori o čoveku. Ako nađete nekog ko ne osuđuje vaš muzički ukus to je prvi znak da neće osuđivati ni gomilu stvari koje odudaraju od njegovih shvatanja. Šta je manje seksi od čoveka zatvorenog uma? Skoro ništa.

3. Ako je vaš potencijalni uvek spreman za avanturu, moguće je da će i krevet goreti.
giphy (2)
Ovo znači da je uvek spreman da proba nešto novo. A to može da znači- zbogom dosadna misionarska pozo! Dakle, spremite se za avanturu!

4. Ako pita nekog za put kada se izgubi da li znate šta može da pita vas ako se izgubi u toku seksa? O, da, konačno neko ko misli i o vašem užitku! Zaista može da bude dobar znak- ne luta okolo i ne gubi vreme već zna gde hoće da stigne i pita kako. Možda konačno pronađe ono što je muškarcima vekovima kod žena ostajalo misterija.

zu Zašto ne bi trebalo da se zabavljate sa umetnicima? Ljubomora kod muškaraca Ljubomora kod muškaraca – ništa nije slučajno ui Ko još ovo radi? zu Freelance posao vs posao u kancelariji · ·