Umetnička fotografija ženskih oblina
fotografija

Modni fotograf Victoria Janashvill objavila je knjigu umetničkih fotografija „Curves“, koja slavi lepotu ženskih oblina. Victoria ima karijeru modnog fotografa dugu preko deset godina, i do sada je radila sa najvećim brojem zvezda iz sveta mode i manekenstva. Knjigom koja se nedavno pojavila, ona želi da prevlada stereotipe koji postoje u vezi sa ženama koje imaju nešto bujnije obline.

Nakon svih modnih časopisa, od kojih su neki zaista veoma poznati (GQ, Maxim, Esquire, Cosmopolitan, New York Times) Victoria se uvek vraćala nečemu što je lično smatrala zdravijim načinom života i uživanja u sopstvenom telu. Njeni modeli, iz sfere visoke mode, uglavnom su veoma mršave žene, koje i pored gotovo idealne figure nisu uvek sigurne u sebe i svoje telo, i to je ono što bi umetnicu povremeno provociralo u pravcu drugih istraživanja na polju ženskih oblina. Ovo je rezultat, lep i senzualan – uživajte!

Lepota ženskih oblinaOtvori galeriju
Slovenačka zima Slovenija kao kraljevstvo leda Đoković osvojio Vimbldon Godina 2014. u slikama foto iskustvo staro 20 godina Ulična moda: Posledice globalizacije Ovo nije bilo planirano Šašave porodične fotografije · ·