Najzgodnije holivudske šargarepice
PULS GRADA · lepota

Svaka filmska dekada ili period ima svoju lepoticu, a u toj se trci gotovo bez razlike smenjuju brinete i plavuše uz zanemarljive izmene na top listi. Nekada su jedne prve a ove preostale druge, a da li bronza uvek pripada onim riđim, to je prilično zanimljivo pitanje. U Holivudu je sve najčešće stvar trenutnog hira i mode, ako je prošle sezone veliki hit bila Merilyn, možda bi ove to mogla da bude Elizabeth Taylor, a u poslednjih par sezona, svi kao da žele da budu one koje su na klupi brižljivo čekale svoj red i slavu. Bronza je najzad osvojila zlato, a hemijska industrija za ulepšavanje ženske kose izbacila još tri nove nijanse crvene farbe za kosu.

Neke od ovih glumica su zaista prave lepotice, čak i ukoliko bismo im na stranu stavili činjenicu da prema boji sasvim odgovaraju traženom tipu, većina njih zna da glumi, i prilično su dobre u tome. U slučaju prirodnih riđokosih žena, njihova put je svetla a oči plave ili zelene, što čitavoj filmskoj priči i maštovitim režiserima podstiče kreativnost, a nama ostavlja prostora za razmišljanje – da li da ove sezone promenimo boju kose?

Alicia WittOtvori galeriju
Chanel 5: Gisele u kratkom filmu u režiji Baza Luhrmanna Chanel 5: Gisele u kratkom filmu u režiji Baza Luhrmanna Muškarci kao muze Muške modne muze za 21. vek Prirodni proizvodi Pet prirodnih proizvoda za negu lica Kozmetika Sajam kozmetike „Dodir Pariza“ · · ·