collage
U VAZDUHU · trend

Poznati italijanski brend „Moncler” već dugi niz godina proizvodi odevne komade visokog kvaliteta. Međutim, ono po čemu su prepoznatljivi, svakako su jakne za razne prilike. Kako nam se bliže hladni dani, sve više razmišljamo o toplim zimskim jaknama, kao i ski opremi. „Moncler” se pobrinuo da jednostavne modele učini nesvakidašnjim, i stoga danas sa vama delimo deo kolekcije, koju ćete voleti.

Ukoliko planirate odlazak na skijanje za vreme praznika, obradovaće vas vest da svoju staru ski opremu možete zameniti novom, kvalitetnijom, iz italijanske kuhinje. Očekuju vas modeli jarkih boja, koji podsećaju na kreacije visoke mode. Moncler je ostao veran dobro poznatim, postojanim materijalima, koji će vas zaštiti od niskih temperatura. Najinteresantniji aspekt nove kolekcije, svakako su krojevi, nastali po motivima renesansnih slika. Dakle, kupovinom ovih jakni i propratnih detalja, bićete odvažni i utopljeni, i nećete ostati nezapaženi na stazi. U galeriji koja sledi, pogledajte kako modeli izgledaju i ocenite saradnju Moncler-a sa modnom kućom Valentino.

U duhu rane renesanseOtvori galeriju

collage Najlepše venčanice u kojima ćete se osećati kao princeze Mame na instagramu Zašto bi trebalo da mame izbegavaju Fejsbuk e-ucionica Zabavno i kreativno učenje uz pomoć digitalnih udžbenika woman-690036_1280 Skoro polovina planete misli da radni dan treba da traje kraće · · ·