labello-opener_0
PULS GRADA · lepota

Kada ste poslednji put izgovorili reč balzam za usne? Verovatno se ne sećate, jer je već preko 100 godina Labello sinonim za negu usana. Svi smo bar jednom koristili čuveno plavo Labello, a mnogima je omiljen kozmetički proizvod.

Naziv ovog brenda potiče od latinskih reči labium i bellus, koje prevedene na srpski jezik znače usne i lepo. I zaista, to je prva asocijacija na Labello, koje odoleva zubu vremena, i opstaje uprkos svim novim proizvodima iste namene.

Sredinom prošlog veka pojavila su se prva Labella u boji, međutim ovog avgusta na rafove prodavnica širom Evrope stiže nešto novo i osvežavajuće. Naime, proizvođači će kupce obradovati jedinstvenim karminima na bazi prirodnih sastojaka: ulja avokada i jojobe, kao i pčelinjeg voska.

U prodaji će se naći tri negujuća karmina, i to u nude, ciklama i vatreno crvenoj nijansi. Nadamo se da ćete izabrati boju koja najviše priliči vašem karakteru.

floral-beauty-violet-comp-1522956318 Ovo su novi načini kako da stilizujete kosu cvećem 27x10,5 cm grupna psd copy Mala ruska apoteka: Gold Collagen hollywoodsmile1 MND Dental: Put do savršenog osmeha PR - Jul - F KOOZMETIK: Gel za pranje lica F · · · · ·