Vojvotkinja od Kembridža
U VAZDUHU · urban flash

Verenički prsten je oduvek bio pravi predmet divljenja, a mi vam predstavljamo neke od kultnih primeraka koji su se našli na rukama najpoznatijih žena u istoriji – od holivudskog Zlatnog doba pa do danas.

1. Kraljica Elizabeta II

Dijamant na prstenu Kraljice Elizabete II potekao je sa tijare koja je pripadala majci Princa Filipa.

2. Kim Kardashian

Kanye je zaprosio gospođicu Kardashian sa ovim petnaestokaratnim Lorraine Schwartz dijamantom u oktobru 2013. godine.

3. Jackie Kennedy

John F. Kennedy poklonio je Jaquelini Bouvier Van Cleef & Arpels prsten sa jednim dijamantom i jednim smaragdom.

4. Grace Kelly

Princeza Grace Kelly dobila je od Princa Rainiera III od Monaka Cartier verenički prsten koji su krasili rubini i dijamanti, ali je nedugo potom bio zamenjen za sličan dijamantski prsten istog proizvođača.

Grace Kelly

5. Scarlet Johansson

Ovaj prsten koji je predivna plavokosa glumica dobina od Romaina Dauriaca predstavlja romantični vintage Art Deco komad nakita.

6. Victoria Beckham

David Beckham zaprosio je čuvenu članicu Spice Girls-a sa ovim trokaratnim dijamantskim prstenom.

7. Marylin Monroe

Joe Dimaggio je svoju vezu sa ovom filmskom divom ovenčao prstenom sa 54 dijamanta koji joj je poklonio na njihovom venčanju 1954. godine.

8. Diana, Princeza od Velsa

Kada su se Lady Diana Spencer i Princ Charles verili u februaru 1981. godine, Diana je izabrala Garrard prsten na kojem je safir bio okružen sa 14 dijamanata. Kate Middelton je kasnije dobila od Princa Williama isti ovaj čuveni prsten.

9. Penelope Cruz

Retro prsten Cruzove bio je poklon od njenog muža Javiera Bardema, a na njemu se nalazi trokaratni safir okružen dijamantima.

10. Elizabeth Taylor

Nezaboravna burna veza između Elizabeth Taylor i Richarda Burtona ostala je poznata i po kultnom dijamantskom prstenu koji je tokom četvrte godine braka Burton poklonio velikog filmskoj divi. Treći muž slavne glumice, Mike Todd, takođe joj je poklonio prsten od 29 karata pred njihovo venčanje 1957. godine.

11. Beyonce

Jay-Z poklonio je svojoj životnoj saputnici osamnestokaratni Lorraine Schwartz dijamant u aprilu 2008. godine.

12. Kate Moss

Ovaj prsten koji je bio inspirisan komadom nakita Zelde Fitzgerald poznata manekenka dobila je od svog muža Jamiea Hincea.

Game of Thones Kako bi izgledali junaci serije „Game of Thones“ da su živeli devedesetih Grafikoni Duhoviti grafikoni razotkrivaju (kvazi)probleme zapadnog sveta Lupita Nyong’o Magazin People proglasio Lupitu Nyong’o najlepšom ženom na svetu Istorija bicikla Simpatičan animirani video koji ilustruje evoluciju bicikla · · · · · · · · · ·