D_Wine Interior
U VAZDUHU · grad

D’Wine Shack je nova, nezaobilazna tačka na mapi Dorćola! Wine bar i shop, otvoren početkom oktobra, smešten je u urbanom dvorištu Dorćol Platza, koje obezbeđuje potpuno drugačiji doživljaj centra Beograda. Mesto je ušuškano, kao topla vinska koliba, sa prelepom terasom na skoro privatnom trgu u živahnoj Dobračinoj ulici.

#novi_vinski_shtek je koncipiran kao malo vinsko mesto gde se okupljaju ljubitelji vina i ovisnici o sreći. Veoma nepretencioznog pristupa vinima, svojim gostima daju mogućnost da probaju razna vina i da sami odaberu favorite jer smatraju da ne treba biti stručnjak da bi se u dobrom ukusu uživalo.

U ponudi je veliki broj vinskih etiketa sa teritorije Evrope, sa posebnim naglaskom na domaćim proizvodima. Članovi D’WINE ekipe kažu da uživaju u vinima različitog geografskog porekla, da se dive velikim igračima na svetskoj sceni, ali da ipak najviše vole i poštuju naša lokalna vina i vinare koji ponosno sami obrađuju svoje vinograde. Stoga se u D’WINE Shack-u često mogu videti i upoznati srpski vinari, čuti njihove priče i podeliti njihova strast ka vinu.

Kapacitet bara je 20 mesta, što ga čini idealnim prostorom za privatne zabave i proslave. A sa druge strane, upravo zbog malog broja mesta, zgodno je unapred rezervisati sto za uživanje u čaši dobrog vina, uz zvuke laganog džeza.


Starbucks stiže u Rajićeva Shopping Centar Prvi Starbucks stiže u Rajićeva Shopping Centar Hi-Files Show 02 Najveći domaći sajam audio-video tehnike Jovan Maljoković Nova publika najstarijeg džez mesta u gradu Bundeva čorba Halloween gastro doživljaj u restoranu Campania · · · ·