pandoraad
PULS GRADA · deca · ženski kutak

“Pandora” objavljuje kampanju za zimu 2017, koja nosi naziv “Dobijte ono što želite” kako bi podstakla žene širom sveta da ostvare svoje želje tokom ove svečane sezone. Kampanja je nastala nakon što je sprovedeno istraživanje kod 7,000 žena od kojih je preko 60 odsto žena širom sveta izjavilo da daju nagoveštaje svojim partnerima kakav bi poklon želele da dobiju.

Uz ovu kampanju, Pandora pomaže ženama da ostvare svoja maštanja predstavljanjem hint funkcije na Pandora eStore. Kako bi ove godine otvarale savršene poklone, žene širom sveta sada mogu poslati digitalni nagoveštaj sa specijalnim Pandora komadima nakita, koji podrazumevaju nove komade iz Kolekcije zima 2017.

Globalno istraživanje govori da je 99 odsto žena srećno kada dobiju poklon od partnera za koji su im dale nagoveštaj i da će Pandora funkcija pošalji nagoveštaj koju možete pronaći ovde, osigurati ženama da dobiju poklon koji priželjkuju godinama. Kako skoro jedna trećina žena širom sveta oseća da je potrebno da daju svom partneru 3-4 nagoveštaja koji bi poklon želele da dobiju, Pandora pošalji nagoveštaj funkcija eliminiše opciju nagađanja i osigurava da oni koji poklanjaju dobiju pravi nagoveštaj.

“Davanje značajnog poklona je tako moćan način da pokažete ženi koliko cenite nju i sve što ona radi. Verujemo da žene zaslužuju poklone koje zaista žele i ponosni smo što im pomažemo kroz našu najnoviju kampanju”, kaže Minna Philllipson, viša podpredsednica i šef marketinga Pandora brenda.

Kako bi iskoristili nagoveštaj funkciju, kada žena pronađe svoj Pandora poklon na eStore, ona selektuje pošalji nagoveštaj kako bi usmerila poruku na email, SMS ili na društvene mreže svom davaocu poklona. Poruka o nagoveštaju sadrži link za kupovinu ili za pronalaženje najbliže Pandora radnje, a ovo kreira besprekorno shopping iskustvo i ove sezone ostvaruje želje ženama širom sveta.


allef-vinicius-244440cover 5 ljubavnih saveta koje nipošto ne treba poslušati 18-clothing-hacks-few-girls-know-about 18 trikova sa odećom ahmed-ashhaadh-337500_cover Razlozi zašto ponekad plačemo posle vođenja ljubavi coverorgazam Portreti žena pre i posle orgazma · · ·