francuskinje
PULS GRADA · moda

Francuskinje su sinonim za elegnciju i lepotu. To svi znaju. I to nije samo zbog prirodnog šarma i skupih brendova. One očito znaju nešto što niko drugi ne ume ili ne zna, a to je da pre svega stvore jedinstven i autentičan izgled kombinujući elegantnu garderobu sa ponekim prefinjenim detaljem.

Francuskinje, a posebno Parižanke uvek izgledaju potpuno moderno i ženstveno. Koje su to tajne njihovog sjajnog izgleda? Na koji način kombinuju odeću pa izgledaju besprekorno? Nećete primetiti da se razmeću brendovima. Parižanke obraćaju pažnju na jednostavnost i kvalitet. Jednostavne farmerke mogu postati karakteristika i vašeg stila ako ih kombinujete sa bluzom ili džemperom.

Crni kaput je svevremeni detalj, ide uz sve i čini da sve izgleda elegantno. I da, usudite se da ga nosite na bele patike.

Torbe su jedan od najskupljih delova odevne kombinacije Parižanki. Ne nosite lažnjake, to je prosto greh! Torba je onaj deo autfita koji se uvek prvo uočava i koji treba da ostavi utisak.

Muške cipele su već postale zaštitni znak Parižanki. Savršen su dodatak odevnoj kombinaciji, ne čudite se!

Misterioznost postižu parom crnih sunčanih naočara. Da, nije bitno godišnje doba, one moraju biti sastavni deo svakodnevnog stila bez obzira na godine. Pokušajte, uverite se.

Marama oko vrata nikada ne izlazi iz mode. A ovo je jedna od stvari po kojoj su Parižanke poznate. I savršeno može da se uklopi u svim prilikama.

Možda najsavršeniji detalj jeste bela košulja broj veća. Istovemeno i elegantna i buntovna i seksi i kežual.

Kako biste zamislili Parižanku bez mantila, ne ide, zar ne? Univerzalni komad odeće, ako ga nemate, nabavite ga. Rešiće vas mnogo muka oko uparivanja odeće.

Kul džemper. Važno je da ima neki upadljiv momenat, to je ono što treba da vas izdvoji iz gomile drugih. Možete pozajmiti i muški džemper, to je prilično čest slučaj kod žena koje žive u Francuskoj.

Odeća Modne katastrofe koje su oproštene bajke Moda inspirisana slovenskim bajkama cover Style File: Melanija Tramp cover Braća Dassler: puma ili adidas · ·