1513086341-0cover
U VAZDUHU · urban flash

Ako vam je dosadilo da svaki put bez velikog napora pobeđujete svoje prijatelje, a ne vidite čar u igranju protiv kompjutera, postoji nova verzija šaha koja će sigurno zaintrigirati sve ljubitelje ove drevne igre.

Njena velika inovacija je mogućnost igranja u troje, što znači da možete da zaboravite na sve stare uspešne taktike koje ste ranije primenjivali, budući da će protiv vas sada igrati dve osobe.

Ova mala promena, s druge strane, otvara dosta novih kreativnih rešenja za pobedu, a da ne pominjemo mogućnost (prećutnog) udruživanja sa jednim od igrača. Kao što vidite na fotografiji iznad teksta, šahovska tabla je okrugla, a broj figura za svakog igrača je ostao isti kao u regularnoj verziji (16). Kako bi se poboljšala igra, na novoj tabli uvedeno je i nekoliko novih pravila.

Ovaj zanimljivi šah za troje ljudi možete nabaviti preko Amazona po ceni od 49,95 dolara. Prosečna ocena njegovih kupaca na istom sajtu je 4.3/5, što je zaista ohrabrujuća vest za one koji su skeptični prema ovoj ideji. Jedini problem koji vidimo sa ovom igrom je što sada moramo da pronađemo još dva čoveka kako bi uživali u šahu. Organizovanje partija i sa jednom osobom je bilo dovoljno teško

Gastro i astro Reci mi koji si horoskopski znak – pa ću ti reći šta da jedeš! 1212 Šta bi radio Dart Vejder kada bi ostao bez posla maxresdefault Naučite strane jezike u tri laka koraka pagetoalet Vandalizmi u javnim toaletima koji su nas slatko nasmejali ·