GettyImages-459068676
PULS GRADA · destinacija

Super Mario je ikona Nintendo video sistema i jedan od najprepoznatljivijih likova koji su nam stigli iz Japana. Posetioci u ovoj zemlji sada imaju priliku da obiđu pojedine gradove na jedinstven način, koji uključuje likove iz poznate video igre.

Oni koji žele da posete Tokio, Osaku i Okinavu mogu to da učine u specijalnoj turi koja im omogućuje da se obuku kao Super Mario i provozaju naokolo u kartingu. Dostupni su i drugi kostimi likova iz ove video igre, ali i iz drugih poznatih franšiza. Kartinzi su opremljeni kamerama, tako da se cela tura može snimiti za uspomenu.

Da biste obilazili Japan na ovaj način, potrebno je da imate važeću japansku dozvolu, međunarodnu dozvolu ili SOFA licencu za pristupanje turi. Kartinzi odgovaraju svim saobraćajnim propisima ove zemlje i bezbedni su za upravljanje. Kompanija koja ih iznajmljuje upozorava ljude da se ponašaju odgovorno i voze u skladu sa pravilima kako bi svi bezbedno uživali u okolini. Zabranjeno je ugrožavanje drugih oko sebe, bacanje kore od bananekorišćenje kornjačinog oklopa.

Smurf-Experience-Ingrid-Otto-e1532513968891 Od sada svako može prošetati kroz selo Štrumpfova romantic-towns-Hallstatt-GettyImages-475757716 Skriveni gradovi u Evropi idealni za romantičan odmor tuscany-italian-food-2 Trip Advisor: Najbolji turistički provodi u 2018. coffee-drinkers-on-a-hot-sunny-day--zoetnet Kako da u Parizu pijete kafu poput lokalaca · · · · ·