53-Edited
PULS GRADA · sport&rekreacija

Stanovnici Dablina i oni koji su u prolazu uskoro će moći da se oprobaju u jednom jedinstvenom doživljaju. Na vrhu stadiona Croke Park biće održani posebni časovi joge.

Od sredine maja, na stazi iznad stadiona, svi zainteresovani odrasli moći će da prisustvuju časovima pod vođstvom iskusne instruktorke pilatesa. Jedna grupa obuhvataće najviše do 15 ljudi, a pojedinačni časovi trajaće oko sat i 15 minuta. U cenu je uključen i zdravi sok u obližnjem kafiću nakon vežbanja.

Mesto na kome će se časovi joge održati nalazi se na visini od 17 spratova i predstavlja najveću otvorenu platformu sa pogledom na Dablin. Ove vežbe će se tako održati na čistom vazduhu i sa sjanim pogledom na irsku prestonicu.

gallery-1496848676-marlon-brando-1140x760 5 vežbi uz koje ćete izgledati sjajno u majici ovog leta the-worlde28099s-fastest-backwards-runner Upoznajte rekordera u trčanju unazad Zlatan Ibrahimović (foto: Peter Powell) Zlatan Ibrahimović se pridružuje kompaniji Visa page_cover Smešni momenti iz teretane · · ·