befunky-collage-1-1000x500
PULS GRADA · gastro

Šljokice su trend koji se odjednom pojavio, bio popularan neko vreme, a potom kao da je potpuno nestao. Međutim, isto tako iznenadno, pojavile su se ponovo i svoju primenu nalaze u različitim sferama života.

U poslednje vreme, šljokice su se vratile na scenu kao trend i možemo ih susresti na skoro svakom koraku. Od prvobitne primene u kosi, postale su deo šminke, a potom ukras za telo u letnjim mesecima. Ovih dana, svoj put našle su do industrije hrane i pića.

Najnovija primena šljokica jeste ona na picama, a to radi picerija Dagwoods, koja se nalazi u Santa Moniki u Sjedinjenim Državama. Njihova MagicalAF pica prekrivena je šljokicama i ima sve dugine boje na sebi, a kako kažu, u pitanju je bezglutensko testo sa najkvalitetnijim sastojcima. Pogledajte kako to izgleda u narednoj galeriji.

Šarena pica sa šljokicamaOtvori galeriju
pic2CM Upoznajte mađarska vina iz regija Pečuj i Vilanj page-distribucija Bistro Distribucija.381: Autentična letnja bašta koja inspiriše output-0 Omiljeni viski širom sveta baner 5 festivala Sumadijskih vina 5. Festival šumadijskih vina u Kraljevskoj vinariji na Oplencu · · ·