shaft-2086978_1280
U VAZDUHU · pop trash

Neposredno pred popularni severnoamerički praznik Noć veštica, jedan tematski park iz Sent Luisa pripremio je jezivi izazov za one sa jakim srcem. Ko izdrži 30 sati u kovčegu, dobiće od njih novac i dve sezonske propusnice.

Šestoro ljudi moći će da učestvuje u izazovu i takmiči se za 300 dolara i dve sezonske ulaznice za tematski park Six Flags u Sent Luisu. Njihov zadatak biće da provedu 30 sati u kovčegu, a ukoliko to uspe više njih, novac ipak dobija samo jedna osoba. Pravila su da iz kovčega smeju izaći samo na 6 minuta tokom svakog sata da bi otišli do toaleta, ostatak vremena ne smeju da izlaze.

Iako još uvek nije sigurno da li će kovčezi biti otvoreni ili zatvoreni, zna se da pobednik može da zadrži svoj. Osim te bizarne činjenice, učesnici mogu da imaju moralnu podršku u vidu prijatelja u blizini. Jedina začkoljica je da to važi samo tokom radnog vremena ovog parka, a tokom noći moraju da budu sami. Ostaje da se nadamo da ništa neće poći po zlu, jer nagrada baš i ne deluje vredna truda.


page-cover Poznate ličnosti u ne baš glamuroznom izdanju page-domishljatost Ljudska domišljatost nema granica collage Oni žive po sopstvenim pravilima isitiautfit Poznate dame u istom autfitu: Ko je izgledao bolje? · · · ·