Političari i umetnost
U VAZDUHU · urban flash

Kreativna zajednica okupljena oko imena „DesignCrowd“ došla je na ideju da poznate savremene političare predstavi kao junake sa platna vrhunskih umetničkih dela.

Zašto baš ovakav izazov i zadatak i mi se pitamo… Istina je da se današnji političari često predstavljaju kao veličine koje nikada neće biti zaboravljene, ali čak i njihovi marketing i PR stručnjaci ne mogu baš toliko da ih zamajavaju.

Istina je da će verovatno biti zaboravljeni, baš kao i njihovi prethodnici, dok će jedna „Mona Liza“, pa čak i Napoleon ostati zapamćeni. O razlozima za ovakvo stanovište, verujemo, nije potrebno pisati esej…

Ne morate biti previše vešti u baratanju programom koji se zove Photoshop, ali bi trebalo da imate zdrav smisao za humor. uz to bi bilo idealno i da ne simpatišete niti jednog od trenutno aktuelnih političara, i kada su zadovoljeni svi ovi uslovi – zabava može da počne! Sa druge strane, ako nemate nikakvo predznanje iz oblasti koja se zove istorija umetnosti, polje delovanja moglo bi da vam se učini kao nepregledno, ali gde ima volje ima i načina.

Zabavite se ili praveći kolaže slične ovima ili gledajući one koji se nalaze u našoj galeriji. Činjenica je da Hillary Clinton možda želi da bude slavna kao Mona Liza, ali da će joj to ikada poći za rukom, ili da će se njen portret naći u Luvru, u to teško da ćemo poverovati!

David Cameron kao da Vinčijev "Bahus"Otvori galeriju
Kako bi izgledao svet da muškarci doje decu Kako bi izgledao svet da muškarci doje decu Divlje mačke Mjau! 12 divljih mačaka Gladne mace Gladne mačije oči Zsa Zsa And George Osam poznatih dama koje su zaprosile svoje izabranike · ·