posao
U VAZDUHU · urban flash

Ako radite posao gde često ostajete prekovremeno, dolazite rano, čak i vikendom treba da odvojite nekoliko sati za njega, onda čestitamo, u proseku 66 dana u godini radite besplatno! Da, praktično ste radili bez plate, od početka godine. Otvorite šampanjac, vreme je za slavlje, ili baš i ne!

Informacija dolazi iz nezavisnog istraživanja TotallyMoney.com gde je praćeno 2000 radnika i podaci koji su dobijeni korišteni su da se stvori digitron koji pomaže da se tačno izračuna koliko sati koji radnik provede radeći prekovremeno. Istraživanje je pokazalo da 65 odsto radnika ne biva plaćeno za prekovremeni rad. I gle iznenađenja, češće su za prekovremeno obavljanje posla plaćeni muškarci nego žene! Još jedna nepravda koju je važno obelodaniti. U proseku, radnici u Britaniji rade 8,4 sati više nedeljno, a to je više od jednog radnog dana. Istraživanje je pokazalo da izdavačka industrija i novinari najduže ostaju prekovremeno, 10,1 sati po nedelji. Ipak, kada se uzme prosek, svi rade 66 radna dana besplatno godišnje. Možda je vreme da počnemo da se borimo za svoja prava!

kondom i.Con: Kondom koji ocenjuje vaš seksualni performans žene Koji su to komplimenti neprimereni? nauka Za ove izume treba da zahvalimo ženama kw Šta je zajedničko Plastičnom Isusu i Kanyeu Westu? · · · ·