pjimage - 2019-06-12T225053.323
U VAZDUHU · pop trash

Promena frizure često je riskantan potez na koji se većina ljudi ne odlučuje lako… Ponekad nam je teško da skratimo kosu, a da ne govorimo o promeni boje. Sa druge strane, mnoge slavne ličnosti uopšte nemaju taj problem – oni rado eksperimentišu sa raznim stilovima, farbaju kosu u jarke boje, menjaju frizure, način šminkanja i celokupni imidž….

Sve u svemu, činjenica je da samo najhrabrijima polazi za rukom da uspešno plivaju u svetu transformacija, zbog čega izazivaju divljenje svoje okoline i šire javnosti, ako je reč o poznatima. Oni su šoumeni koji znaju koliko njihova pojava privlači pažnju, te su promene izgleda jedan od načina da uvek deluju zanimljivo i drugačije. Neki od njih su se toliko transformisali u poslednje vreme, da smo ih jedva prepoznali. U našoj galeriji pogledajte kako sada izgledaju, pa procenite sami da li su ovakve transformacije opravdane ili ne.

Šarliz TeronOtvori galeriju
pjimage - 2019-06-20T082028.739 Najlepše poznate trudnice celebrities-prom-photos-1-5cef9523c35d1__700_cover Evo kako su poznati izgledali na svojoj maturskoj večeri cover www.grindstore.com Poznate ličnosti koje ne vole englesku kraljevsku porodicu pjimage (64) Kako bi poznate ličnosti izgledale bez svojih prepoznatljivih karakteristika? · · ·