Eddie Hall
U VAZDUHU · urban flash

Eddie Hall se smatra najsnažnijim čovekom na svetu od kako je na događaju pod nazivom „Arnolds Classic Australia“ podigao 462 kilograma i tako postavio novi svetski rekord u podizanju ovako teških tegova, poznatih i kao „deadlift“. Hall je ovim poduhvatom podigao lestvicu za koji stepen više, a u borbi jedan na jedan sa Hafthorijem Juliusom Björnssonom trebalo je oboriti 1000 godina star rekord.

Englez Eddie Hall podigao je 426 kilograma, čime je oboren do tadašnji rekord u podizanju tegova, a Hall je time očigledno postao najsnažniji čovek na svetu! Pogledajte o kakvoj se snazi i veštini zapravo radi:

Sa druge strane Gregor Cleganeu poznat kao junak serije Igre prestola pokazuje svoju neverovatnu snagu u stvarnom životu kao Hafthor Julius Bjornsson. U februaru 2015. godine na takmičenju za najmoćnijeg vikinga oborio je rekord star gotovo 1000 godina i proglašen najjačim čovekom na svetu. Podigao je 640 kilograma teško deblo i napravio pet koraka, što je novi rekord, obzirom da je dugogodišnji prethodni uspeh bio 3 koraka.

Kada bi se ova dvojica snagatora srela, šta mislite ko bi otišao kući u suzama?

Instagram Kako postati poznat na Instagramu Mogla je da postane deo bajke Šta je jedan mladić poklonio svojoj dragoj za Dan zaljubljenih couple-wedding-around-the-world-travel-cheetah-rhiann-39222222222222222222222 Bračni par akrobata „reprizira“ venčanje širom sveta blackandblack Pivska „matematika“: Laki koktel recepti koji će rešiti sve vaše probleme ·