pagecover
PULS GRADA · dizajn

Ubrzan način života zahteva stolice koji će na najbolji način odgovoriti na naše potrebe za radom, zabavom i opuštanjem. Zamislite sebe u kancelariji i umor koji osećate posle višečasovnog sedenja za stolom. Šta ćete uraditi povodom toga? Možda bi vam prijalo da se malo opružite i nekoliko minuta odmorite telo…

Nažalost, sa tipičnim stolicama koje se sada koriste na poslu i kod kuće, takva mogućnost ne postoji. Ipak, neki talentovani dizajneri su razmišljali o ovom problemu i došli do novog rešenja u vidu jedinstvene Gravity Balans stolice.

Ona će vam pružiti četiri različita tipa položaja, od tradicionalnog uspravnog, idealnog za rad na kompjuteru i pisanje, pa do onih više podesnijih za odmaranje. Poslednji od njih sa ispruženim nogama je posebno podesan za popodnevne dremke.

Još jedna od zanimljivih opcija na stolici je pomeranje naslona za glavu, tako da više ne morate da brinete da li će vam celo telo imati podršku u slučaju da je vaša visina znatno iznad ili ispod prosečne.

Za ovaj zanimljiv komad nameštaja ćete morati da izdvojite popriličnu sumu novca. Udobno sedenje i leškarenje u Gravity Balans stolici će vas koštati čak 1.995 dolara. Možete je naručiti preko Amazon internet prodavnice na ovoj adresi.

pagecover Asesoari inspirisani „Alisom u zemlji čuda“ cover Šta sve možete napraviti od metalnog bureta QLED TV_ Takmičenje u dizajnu postolja za televizore NakeFit: Revolucija u letnjoj obući Nakefit: Revolucija u letnjoj obući · · ·