Par koji uživa u hedonizmu
PULS GRADA · sport&rekreacija

Jay Alvarrez i Alexis Ren žive životom o kojem većina sveta može samo da mašta, ili da pokušava da ostvari bledu kopiju takvog života kada na deset dana pobegne negde na godišnji odmor. Ekstremni sportista i manekenka putuju širom sveta i svoja iskustva koja su u najvećem broju slučajeva prilično egzotična i ekskluzivna pretvaraju u video zapise koje dele sa ostatkom sveta putem posebnog kanala na YouTube-u.

Možda hedonizam u praksi niste baš ovako zamišljali, ali dok ga vi zamišljate, neko ga zaista i živi i to u svoj svojoj punoći i snazi, naročito onda kada imate samo malo više od dvadeset a svet je već na vašem dlanu. 22-godišnji Jay Alvarrez i 18-godišnja Alexis Ren su zaljubljeni do ušiju, a putem video snimaka pokazuju ljudima širom sveta šta znači disati život punim plućima.

Zajedno su obišli skoro čitav svet (Grčka, Brazil, Tajland, Kalifornija), ali najčešće obilaze mesta koja su dovoljno topla i egzotična kako bi zadovoljila i njihove potrebe za paraglajdingom, plivanjem sa ajkulama, surfovanje, skakanje iz helikoptera ili skakanje sa ogromne jahte na otvorenom moru.

Njihov kanal na YouTube-u kao i profil na Instagramu posetilo je do sada više od dva i po miliona ljudi, i verovatno je da će se broj uvećavati.

Za ovakav život je potrebno imati i određenu finansijsku zaštitu, što nije problem, jer i Jay i Alex potiču iz imućnih porodica, a pored srećne okolnosti zvane stalni finansijski prilivi oboje su i veoma lepi, tako da njihove trenutne karijere, kao i momenti dokolice mogu da posluže samo kao platforma za sve dalje i naredne uspehe koji će ih sigurno pratiti.

Jay Alvarrez i Alexis Ren u hedonističkom stilu istražuju svetOtvori galeriju
John Maggi 8 neverovatnih planinara adidas Open run adidas #OpenRun trka 3. oktobra foto: Aleksandar Dmitrović Color Running: Prva trka sa bojama u Srbiji Maud Le Car Maud Le Car: Surf na visokim štiklama · · ·