michaels-mount
U VAZDUHU · svet

Na malom ostrvu Sent Majkls Maunt u Kornvolu otvorila se zanimljiva pozicija za posao. Traži se menadžer, a uslovi ukazuju na to da je u pitanju posao iz snova.

Osoba koja bi dobila posao imala bi priliku da i živi i radi na ovom ostrvu. Odgovornost će se primarno ticati brige o posetiocima, ali i o drugim zaposlenima. Procenjuje se da će godišnja plata zaposlenog iznositi između 34.000 i 41.000 dolara. Potrebne veštine uključuju entuzijazam, posvećenost, praktičnost, pozitivnost i sposobnost za rad pod pritiskom.

Ostrvo Sent Majkls Maunt jedno je od glavnih atrakcija Kornvola, koje je prošle godine privuklo 350.000 posetilaca. Do njega se dolazi trajektom kada je plima, ali kada je oseka, može se peške doći do kopna na drugoj strani. Na njemu se nalazi srednjovekovna crkva, a okruženo je prelepom prirodom.

maxresdefault Ljudi iz svih delova sveta otkrivaju kako prepoznaju svoje sunarodnike p05xjx5g 4 gradića koja su zadužila svet GettyImages-804917648 Švajcarska novčanica najlepša na svetu Drvo Dinosa Crna Gora: Zašto iz ovog drveta teče voda? · · · ·