chocolate-968457_1280
PULS GRADA · gastro

Svako ima neku ideju o tome šta bi voleo da radi u životu i kako izgleda njegov posao iz snova. Postoji velika šansa da je baš ovaj o kome je ovde reč na vašoj listi želja.

Kompanija Mondelez International, koja je vlasnik kompanija Cadbury, Milka i Oreo, trenutno traži jednog novog zaposlenog. U pitanju je neko ko bi se bavio isprobavanjem čokolade, i ne, to nije šala. Njima treba neko ko će u britanskom gradu Vokingemu, u okrugu Berkšir, probati čokoladu i davati objektivno i iskreno mišljenje.

Pozicija ne uključuje puno radno vreme, već samo angažman od sedam i po do osam sati nedeljno. Kada se uzme u obzir da biste tada jeli čokoladu, to je i više nego dovoljno. Ne traži se nikakvo prethodno iskustvo za prijavu, ali neophodan je bogat vokabular kako bi se jasno objasnili i analizirali isprobani proizvodi i došlo do prave ocene. Onaj ko prođe selekciju ići će i na posebnu obuku za ovo radno mesto.

Ona osoba koja bude dobila posao radiće uz još 11 ljudi koji se isto bave isprobavanjem čokolada. Njihovo dosadašnje iskustvo pokazuje da u pitanju jeste veoma zanimljiv i jedinstven posao, ali da mu se treba posvetiti i biti skoncentrisan. Naravno, ljubitelji slatkiša imali bi posebnu motivaciju za ovako nešto.

ovidiu-creanga-674112-unsplash Devet namirnica koje su idealne kad želite nešto za užinu pumpkin-soup-2468461_1280 Devet načina da krišku hleba pretvorite u večeru peter-lewicki-614622-unsplash Hleb od pšenice sa celim zrnom nije zdraviji od belog hleba, tvrde naučnici koji proučavaju hranu cover Luff LUFF gelato: Ukus pre svega! · ·