pagecover
U VAZDUHU · životinje

Tek ste stigli na posao, a ne radi vam se baš odmah. Uvek možete da malo čeprkate po novinama ili sajtovima za nove sočne tračeve i/ili informacije o događanjima u zemlji i svetu. S druge strane možete i da počnete da se mentalno pripremate za obaveze koje slede laganim testiranjem vaših vijuga.

Mi vam ovog puta nudimo mogućnost da proverite vašu sposobnost opažanja pregledom ovih deset fotografija savršeno kamufliranih životinja.

Slike su dostupne u našoj galeriji, a posle svakog zadatka nalazi se i rešenje. Preporučujemo vam da za svaku fotografiju izdvojite bar jedan minut i da ne odustajete tako lako. Osetićete veliku satisfakciju ako sami uspete da pronađete izgubljenu životinju, a uvek možete da i od toga napravite takmičenje i testirate se zajedno sa kolegama/prijateljima/porodicom.

Pronađite mačkuOtvori galeriju
pagecver Kamera ih ne voli: Zabavne slike nefotogeničnih životinja 59cce73bb18e5_x7GLGL-999x500 Kad su po prvi put videli svoje ljubimce Rope of Hope Rope of Hope: Humanitarna akcija za pomoć životinjama pagecoversuki Suki je svetska putnica ·