nu
U VAZDUHU · urban flash

Da, život je težak i konfuzan. Tražimo neke odrednice da olakšamo svoje bivstvovanje tako što ćemo se držati bar neke odrednice. Ili pripadati nekoj grupi. Nije bitno čemu, svako po svojim uverenjima ili interesovanjima, ali nekako želimo da nađemo istomišljenike da nam bude lakše.

Odlučili smo da vam bude još teže u životu. Možda će vam zvučati čudno, ali imamo još jednu stvar koja može da vam „zagorča“ život. Ako ste rođeni između 1975. i 1982. godine imamo super vest za vas, vi ste „zaglavljeni“ između generacija. Da, sve ukazuje na to da imate odlike i Generacije X i Milenijalaca. Ako ste slušali Nirvanu ali ste bili ipak dovoljno mladi da ne možete da odete na koncert (sve i da su svirali kod nas), to je prvi znak da ste u procepu generacija.

Vaš mlađi brat ili sestra je mejl adresu imao/imala još u osnovnoj školi. Vi ste prvi mejl otvorili na fakultetu. I koristili ste pisaću mašinu dosta dugo.
anigif_enhanced-buzz-26900-1374092926-20
Niste imali nikada pejdžer ali znate za njegovo postojanje, tačnije, bii ste suviše mali da ga posedujete. Takođe, prvi mobilni ste dobili sa 22 godine (plus minus godinu-dve) a vaša mlađa sestra je imala mobilni još u osnovnoj školi. Kada ste gledali film Reallity Bites bili ste sigurni da će vaš život izgledati tako kada budete imali 20 godina.
anigif_enhanced-buzz-14545-1374093894-39
I verovali ste da ćete sa 23 godine već sve postići u životu. I da ćete sve znati. Mislili ste da ljudi sa 23 godine zaista izgledaju ozbiljno.

Što se muzike tiče, pored Nirvane, ukačili ste i verovatno obožavali New Kids on the Block. Sećate se verovatno pomame za njima, sigurno ste kupovali i časopise da biste dobili njihov poster.

Možda vam i dalje nije jasno da li dete od osam godina treba da ima mobilni telefon, možda ne koristite sve aplikacije, ali vi ste živeli u doba kada su se još slušale gramofonske ploče a sada muziku slušate preko aplikacija. I premotavali ste video kasete na početak kada ih vraćate u video klub, da ne morate da platite kaznu. Ipak, možda vama u savremenom svetu sa svim znanjima koja o prošlosti imate, i ne mora da bude teže, mislite o tome ovako- vi ste pokupili najbolje od oba sveta.


dejvid Evolucija seksi izgleda Dejvida Bekama šarm U čemu je tajna šarmantnih ljudi? nu Retke zverke: 10 manje poznatih životinja h Mitovi o ljudskom telu koje je vreme da zaboravimo ·