SmartWater_Voda inspirisana oblacima
U VAZDUHU · urban flash

Mi volimo da mislimo da je svako pametan za po nešto, a na pitanje da li ćete biti pametniji ako pijete Smart Water, odgovor je – da! Bićete pametniji jer znate da odaberete pravu hidraciju za sebe koja će vam pomoći da postignete sve što ste zamislili, a možda čak i više od toga.

Napravili smo šaljiv uvod ali sada smo ozbiljni. Smart Water je nov proizvod kompanije Coca-Cola koja je u oblacima pronašla inspiraciju da korišćenjem najsavremenije tehnologije ponovi proces kruženja vode u prirodi i stvori vodu koja je idealna hidracija za radoznale, urbane, ambiciozne i motivisane za uspeh. Sa dodatim mineralnim solima magnezijuma, kalijuma i kalcijuma koje joj daju čist, osoben i svež ukus, Smart Water je u svetu već prepoznata kao broj 1 premium brend, a sada je možemo kupiti i kod nas.

Potvrdu svega što smo o ovoj vodi napisali daje i planetarno poznata glumica Dženifer Aniston, koja sve svoje obaveze počinje i završava Smart Water vodom. Ostaje samo da probate ovu jedinstvenu vodu i navikete se na to da ste spremni da uvek postižete više.

beer-932994_1280 Da li će biti dovoljno piva za sve u Rusiji? mikayla-herrick-619451-unsplash1-1000x500 4 najpesimističnija horoskopska znaka u vezi pears-1263435_1280 Ma samo sam se šalila Philosopher_money Filozofi nam daju odgovor na pitanje da li novac donosi sreću · ·