couple bathe in the red wine bath, ( a bath containing real red wine), at Hakone Kowakien Yunessun in Tokyo, Japan. Image shot 2006. Exact date unknown.
U VAZDUHU · svet

Jedan spa centar u blizini Tokija osmislio je zanimljive kupke za sve svoje posetioce. Pored standardne ponude, njihova obuhvata i tematske kupke, s kafom, vinom, zelenim čajem i drugim tečnostima.

Centar pod nazivom Hakone Kowakien Yunessun Spa and Resort u japanskom gradu Hakone izaziva oduševljenje mušterija inovativnom ponudom bazena za kupanje. Tu su opcije gde stotine ribica gricka stopala čisteći mrtve ćelije sa površine, kao i kupanje u pećini koju osvetljavaju meduze. Međutim, glavni hit su opcije sa zelenim čajem, kafom, sakeom i bujonom za japanske nudle.

Upravnici ističu da svaka od ovih tečnosti ima svoje korisne efekte po kožu i pomaže u njenom ulepšavanju. Tačno je da zeleni čaj, kafa i crveno vino imaju puno antioksidanasa, koji podstiču proizvodnju kolagena i mogu smanjiti pojavu bora i pomoći u borbi sa aknama. Ne savetuje se probanje ijedne od tečnosti, već samo opuštanje i uživanje u njihovim efektima.

Postoji nekoliko unapred zakazanih termina u toku dana kada posetioci mogu posmatrati kako se ove tečnosti sipaju u bazene. Osim ovog dela ponude, ovaj centar ima i sjajan pogled na okolnu prirodu, tako da se može u otvorenim bazenima uživati u lepoti obližnjeg nacionalnog parka.

Neobične kupke u japanskom spa centruOtvori galeriju

disney-bar-alcohol-parque-portada-1535992043 Diznilend u 2019. uvodi veliku novinu gum-wall-california-2[7] Zidovi puni žvakaćih guma: Bizarne turističke atrakcije u gradovima SAD 4718860-13964110-cover Zanimljivosti o zastavama 4482560-1280px-Anavilhanas 5 zanimljivih činjenica o našoj planeti · · · · · ·