Harley Davidson
U VAZDUHU · promo

Harley Davidson Beograd organizuje jednistveni događaj ispred Ušće SC za vikend 30, 31.maja i 1. juna tokom koga ćete moći da se oprobate kao vozač ovog legendarnog motora.

Već četvrtu godinu za redom učestvujemo u organizaciji Harley demo vožnji u okviru velike turneje Harley kamiona kroz Evropu. Potpuno opremljen sa 23 modela Harley Davidson motora i kompletnom opremom za vožnju ljudima daje šansu da besplatno voze Harley na utvrđenoj ruti pored beogradskih reka, sa pratnjom u punoj opremi.

Zainteresovani za vožnju potrebno je da se prijave preko sajta www.harley-davidsonbeograd.rs i rezervišu svoj termin za vožnju. Neophodno je da poseduju vozačku dozvolu A kategorije. Za one bez dozvole tu je Harley simulator.

Pogledajte kako je izgledala Harley Davidson turneja prošle godine:

Osim izloženih motora i vožnji, biće organizovani:

  • stage sa svakodnevnim koncertima više bendova i DJ
  • malo Harley selo sa prodajnim štandovima, štand sa hranom i pićem sa američkom temom; HOG štand (udruženje vlasnika Harleya) koji će ugostiti Hog udruženja iz regiona
  • zabava za decu: klovn, baloni…Biće to Porodičan Harley vikend
  • nagradna igra

Prvog dana dešavanja (petak, 30.maj) predviđen je defile 50 motora do Skupštine grada sa zadržavanjem od dva sata gde ce uz podršku Turističke organizacije Beograda biti promovisana bezbedna vožnja.

U subotu, 31.maja predviđen je veći koncert i party od 17 časova, kada ćemo ugostiti vlasnike Harley motora iz okolnih zemalja.

Fotografije sa prošlogodišnjeg Harley Davidson dešavanja, koje će vam dati ideju šta da očekujete na ovogodišnjoj fešti ljubitelja motora, pogledajte u našoj galeriji:

Harley DavidsonOtvori galeriju
Global Talent Global Talent: Prihvati izazov, edukuj svet! Bela voda ˝Wine Advocate˝ i Robert Parker sa visokim ocenama za čak osam vina vinarije Tikveš Jump Inn Otvoren Jump Inn Hotel u centru Beograda Maturski sajam U Beogradu je održan prvi “Maturski Sajam by Wannabe”