llama-wedding5
U VAZDUHU · pop trash

Kao i sve ostalo, i trendovi kada su u pitanju venčanja, drastično se menjaju. Umesto klasičnih ceremonija u restoranima, danas imamo venčanja na salašima, plažama, egzotičnim destinacijama… Umesto klasičnog serviranja jela, danas se sve bazira na principu slanih i slatkih stolova i samousluživanja, a tek kad smo kod dekoracije i mladenačke torte, tu zaista više ne postoje granice… No, uprkos svim novotarijama za koje ste čuli ili imali priliku da doživite na nekom venčanju, verujemo da bi vas i te kako iznenadilo da na istom ugledate, ni manje ni više, nego lamu!

Da, da dobro ste pročitali! Naime, u Portlandu, u američkoj državi Oregon, postoji firma koja se bavi uzgajanjem i rentiranjem lama za specijalne prilike, kao što je venčanje. Osim terapeutskog dejstva koje ove životinje imaju, vlasnici kompanije ističu da lame vole dobru zabavu, te da su time dobrodošle na vašoj svečanoj ceremoniji. Ne samo da će biti iznenađenje za sve goste, već će, takođe, zagrejati atmosferu i prirediti feštu za pamćenje! U nastavku pogledajte kako to izgleda kada su lame glavna maskota na venčanju.

Lame kao rado viđeni gosti na venčanju...Otvori galeriju
blond_hair_map Mapa Evrope: Gde žive plavokosi, a gde smeđokosi collage 10 najplaćenijih glumaca na svetu collage Urnebesne fotografije ljudi koji pokušavaju da prodaju svoje ogledalo collage Rolingstonsi kao modna inspiracija · ·