page-cover
U VAZDUHU · pop trash

Verovatno ste čuli za Meri-Kejt i Ešli Olsen, sestre bliznakinje koje su se proslavile ulogama u seriji „Puna kuća“, a kasnije su bile deo i mnogih drugih tinejdžerskih filmova i serija. One nisu jedine bliznakinje sa uspehom u svetu šoubiznisa, ali su možda najpoznatije. Postoje pak i neke zvezde koje imaju blizanca, ali se on/ona bavi totalno drugim „zanatom“.

U ovom tekstu ćemo vam otkriti neke od takvih poznatih ličnosti, bilo da one imaju identičnog ili fraternalnog blizanca.

Vin Dizel i Pol Vinsent

Zvezda Paklenih ulica ima fraternalnog blizanca Pola Vinsenta. Oni nikada nisu upoznali svog biološkog oca. Majka Delora ih je odgajala zajedno sa očuhom Irvingom H. Vinsentom, koji je bio učitelj glume i menadžer pozorišta.

Žizel i Patriša Bundšen

Žizel ima čak pet rođenih sestara, ali je samo Patriša njen fraternalni blizanac. Ona je takođe u mladosti želela da postane manekenka, ali joj to nije pošlo za rukom, pa je na kraju morala da se zadovolji ulogom menadžerke svoje mnogo poznatije sestre.

Ešton i Majkl Kučer

Ešton i njegov brat Majkl su fraternalni blizanci. Ešton je rođen sa oko 4,5 kg, dok je Majkl imao jedva 2 kg. Tokom godina, Majkl je oboleo od cerebralne paralize i morao je da uradi transplataciju srca. Danas radi kao motivacioni govornik.

Skarlet i Hanter Johanson

Blizanci ne moraju puno da liče. Takav je slučaj sa Skarlet Johanson i njenim bratom Hanterom. On se inače često pojavljivao u sestrinim filmovima na početku njene karijere, ali se kasnije odlučio za rad u nevladinim i političkim organizacijama.

Rami i Sami Malek

Rami i Sami su identični blizanci. Rami je već neko vreme poznat glumac, posebno posle Oskarom nagrađene uloge Fredija Merkjurija u filmu Boemska rapsodija, dok je njegov brat zaposlen kao učitelj u Los Anđelesu.

pjimage (52) Poznati parovi koji su se upoznali na sastanku na slepo cover-poznati Poznati i njihova deca u istim godinama života page-cover-poznati-parovi Da li se sećate ovih poznatih parova? 16-5cb994d1f1d22__700-cover Devetogodišnja devojčica se maskira u poznate dame na urnebesan način · · · ·