5c9952d12400001901c86b13
U VAZDUHU · urban flash

Iako su prijateljstva poznatih ličnosti dobro dokumentovana, postoje i ona za koja verovatno niste znali. Nabrajamo vam nekoliko prijateljstava među poznatim ličnostima.

Rubi Rouz i Elen Pejdž

Glumice su jedna drugoj velika podrška u Holivudu i očigledno je da je njihovo prijateljstvo veoma jako i dugotrajno. U više navrata su se javno zahvaljivale jedna drugoj za svu vrstu pomoći i podrške koju dobijaju.

Adam Levin i Džona Hil

Frontmen grupe Maroon 5 i glumac Džona Hil, upoznali su se mnogo pre nego što su postali poznati. Zajedno su išli u srednju školu u Los Anđelesu, a brat Džone Hila je bio i menadžer grupe Maroon 5.

Džek Mekbrajer i Aleksandar Skarsgard

Upoznali su se u Njujorku, ali se njihovo prijateljstvo razvilo kasnije, na osnovu dobrih komšijskih odnosa u Los Anđelesu. Često su se sretali na raznim događajima i ubrzo su postali bliski prijatelji, a prošle godine su išli zajedno na dodelu nagrada Udruženja filmskih glumaca.

Dejvid Bekam i Snup Dog

Upoznali su se na snimanju jednog rijalitija 2007. godine i od tada su stalno u kontaktu. Pričaju o raznim temama, između ostalog o muzici, a Snup je naveo da mu je Bekam poput brata i da mu uvek pošalje primerak svog novog izdanja.

Endi Koen i Džon Majer

Veoma su bliski, čak toliko da se šuškalo i da su u vezi. Priznali su da su sjajni prijatelji i da su često zajedno, ali da se vole jedino kao prijatelji i ništa više od toga. Zajedno su proživeli mnoge bitne događaje u životu onog drugog.

Leonardo Dikaprio i Tobi Megvajer

Počeli su da se druže na audicijama u Holivudu dok su još bili klinci. Sve je započelo tako što je Dikaprio spazio Megvajera kako snima nešto na ulici, rekao majci da zaustavi kola, prišao mu i rekao da želi da budu drugari.

Dženifer Lopez i Lea Remini

Upoznao ih je Mark Entoni, bivši muž Dženifer Lopez, još 2004. godine i odmah su „kliknule”. Lopezova je izjavila kako je u pitanju jedno od onih prijateljstava sa jakom hemijom, gde vam druga osoba prija čim se upoznate.

Bijonse i Gvinet Paltrou

Prijateljice koje stalno hvale jedna drugu na društvenim mrežama, ali nije uvek bilo baš toliko očigledno koliko su dobre drugarice. Samo potražite šta su sve rekle jedna o drugoj i biće vam jasno koliko visoko mišljenje imaju međusobno.

Kortni Koks i Ed Širan

Svi govore da je Širan zamenio mesto sa Dženifer Aniston kada je reč o prijateljstvu sa Kortni Koks. On je čak jedno vreme živeo u njenoj kući na plaži, dok je radio na jednom svom albumu. Takođe ju je upoznao sa njenim trenutnim partnerom.

Tom Hardi i princ Hari

Ne zna se kako su se tačno upoznali, ali je Hardi naglasio da je njihovo prijateljstvo privatno. Ono je prvi put postalo očigledno na kraljevskom venčanju 2018. godine, a Hardi je izjavio kako je princ Hari „prava legenda“.

Keti Peri i Alison Vilijams

Upoznali su ih zajednički prijatelji godinama unazad i od tada se druže. Bile su zajedno na mnogim događajima, a 2017. su sasvim slučajno u istom trenutku odlučile da ofarbaju kosu u plavo.

photo-1519225421980-715cb0215aed Ovo su najčešće greške prilikom planiranja venčanja 1241710-image-crop-1313x1468-1527246304-728-49b006c360-1528104802 Otkrijte kakvi ste na osnovu karakteristika partnera BeFunky-collage (5) Savladajte neuspeh poput ovih poznatih dama prepolovljene-stvari Slike prepolovljenih stvari otkrivaju njihovu skrivenu stranu · ·